Bulvár-celeb

2021.04.04. 11:03

Egy ezresből csinált 35 milliót egy unatkozó anya

A nő gyermekei kirepülése után új kihívásra vágyott, meg is lett a siker.

Forrás: Shutterstock

Az 56 éves Julie Butler 2008-ban jelentkezett egy műszempillás tanfolyamra, miután három fia, David, Jamie és Dan kirepült a családi fészekből. A brit hölgy 16 évesen otthagyta az iskolát, vagyis érettségi nélkül lett főállású anya, mely pozícióban két évtizedet töltött el. Julie azonban rettegett az unalomtól – írja a Borsonline.

Elveszettnek éreztem magam, miután a fiúk felnőttek, és ki akartam próbálni valami újat

– emlékszik vissza a mára milliomossá vált cégvezér, aki mindenféle szépségápolási kurzusra beiratkozott annak idején.

– Kipróbáltam, milyen kozmetikusnak lenni, sőt, vaxoltam, körmöztem és masszíroztam is, de igazi tehetségem csak a szempillákhoz volt – mesélte az asszony, aki egy tanfolyam elvégzése után otthon kezdett dolgozni és egy héten belül olyan sok ügyfele lett, hogy nem győzte időponttal. Mivel akkoriban igen döcögős volt az alapanyag-ellátás, a nő ráérzett a piaci résre, és komplett, saját maga által 25 fontból összeállított készleteket kezdett árulni a helyi igények kielégítésére 50-ért.

Az ezer fontos befektetés igencsak jövedelmezőnek bizonyult.

Két hét múlva már havi 900 fontot kerestem – büszkélkedett a hölgy a The Sun újságírójának, pedig a nagy áttörés még csak ezután jött. Elindította honlapját, a világhálón keresztül pedig a világ minden tájáról özönleni kezdtek a megrendelések. Egy szó mint száz: Julie vállalkozása az elmúlt 13 évben 35 millió font, (közel 15 milliárd forint) értékűre duzzadt, cége, a LashBase pedig a járvány ellenére, vagy talán éppen annak köszönhetően csak tavaly 5 millió fontot (2,1 milliárd forintot) hozott a konyhára.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!