Még ma is élne

2021.01.21. 05:50

Borzasztó tragédia: hagyták elvérezni a nyolcéves kislányt

Az édesanya képtelen ránézni elhunyt kislánya fotójára, amióta megtudta, hogy borzasztó kínok között vérzett el a kis Saffie-Rose Roussos.

Forrás: Shutterstock

Saffie-Rose Roussos volt a legfiatalabb áldozata a 2017-es manchesteri robbantásnak, amit egy Ariana Grande koncerten hajtottak végre a terroristák védtelen kislányok ellen. A kislány szülei mindeddig úgy tudták, hogy gyermekük azonnal életét veszítette a merényletben, és nem szenvedett. Most azonban kiderült, hogy a 8 éves kislány több mint egy órán át vívta kíméletlen haláltusáját, és még ma is élne, ha a körülötte lévők segítettek volna rajta és elszorítják a vérzést – írja a Borsonline.hu.

Az információk szerint a gyermek a robbanás után magához tért, vizet kért és édesanyját hiányolta.

Több ember próbált segíteni neki, de az erős vérzést, de az erős vérzést egyikük sem szorította el, így mire a mentők a helyszínre értek, a kislány gyakorlatilag elvérzett. Ha valaki azonnal elsősegélyt nyújtott volna a sérült kislánynak, Roussos életét megmenthették volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!