remény

2021.03.02. 07:57

Az ott tényleg Brad Pitt? Rejtélyes képet posztolt Jennifer Aniston

Sokan biztosak benne Jennifer Aniston szelfijét követően, hogy megint alakul valami közte és Brad Pitt között.

US actor Brad Pitt (R) and his wife Jennifer Aniston (L) arrive at the premiere of the film "Spy Game," in which Pitt stars with Robert Redford, 19 November 2001, in Los Angeles. Redford did not attend the premiere. AFP PHOTO/Lucy NICHOLSON (Photo by LUCY NICHOLSON / AFP)

Forrás: LUCY NICHOLSON / AFP

Fotó: AFP

Pontosan a tavaly ilyenkor, a filmes díjátadó szezonban reménykedett mindenki abban, hogy ismét egy pár lesz Jennifer Anistonból és Brad Pittből. Az egykori házaspár ugyanis feltűnően sokat kereste egymás társaságát a gálákon.

Aztán végül a nagy egymásra találásból semmi nem lett, és Brad inkább egy fiatal, férjezett modellel töltötte a szabadidejét. Azonban most ismét erőre kaptak a Braniston-békülésről szóló elméletek, miután Jennifer kitett egy sejtelmes fotót – írja a Ripost.

A kép a The Morning Show című sorozata forgatási szünetében készült, és Jen a mögötte elbújó kutyáját akarta megörökíteni. Azonban a blöki mögött is van látnivaló, méghozzá egy kanapén fekvő férfi.

Ő sokak szerint Brad Pitt, ugyanis hasonlóan öltözködik, hasonló a testalkata, és még Jen sorozatának közelében is forgat jelenleg. Vagyis átugorhatott, hogy egy kis időt töltsenek együtt.

Aniston egyértelműen tudta, hogy a szelfijén nemcsak a kutyája, Clyde látszik, és az sem véletlen, hogy a kanapévendég feje nem látható. Szóval nem véletlenül tette ki így ezt a képet Instagram storynak.

Borítókép: Brad és Jen 2001-ben a Kémjátszma című film bemutatóján, Los Angelesben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!