hogy lehet ilyet csinálni?

2021.03.04. 09:00

A sorozatsztár felesége csak az újságból tudta meg, hogy a férje válni akar

Nem igazán érti az okát, ahogy a két lányuk sem.

Welsh actor Ioan Gruffudd and British actress Alice Evans arrive for the screening of the film "Jack Ryan" during the opening during the opening of the 58th Monte-Carlo Television Festival on June 15, 2018 in Monaco. (Photo by Valery HACHE / AFP)

Forrás: Valery HACHE / AFP

Fotó: AFP

Válik a Fantasztikus négyes színésze, Ioan Gruffudd és a Vámpírnaplók színésznője, Alice Evans, akik 2007-ben házasodtak össze, két gyerekük, egy tizenegy és egy hétéves lányuk van – írja az Origo.

Evans nagyjából egy hónapja, egy azóta már törölt bejegyzésben közölte a Twitteren, hogy a férje úgy döntött, elhagyja a családját, amit ő és a lányaik szomorúan és zavarodottan fogadtak.

„Nem kaptunk semmi indoklást azonkívül, hogy már nem szeret engem”

– írta akkor a színésznő. Evans február elején aztán az Instagramra is kitett egy posztot, abban arról írt, hogy ő még mindig szereti a férjét, és szeretné rendbe hozni a dolgokat, de Gruffudd fejében mintha megváltozott volna valami, amivel nem tud mit kezdeni:

A színésznő ugyanitt a válókereset beadásáról is kitett most egy cikkrészletet, ami alapján úgy tűnik, csak a sajtóból értesült az egészről, a férje nem is közölte vele, hogy mi a terve:

Borítókép: Ioan Gruffudd és Alice Evans 2018-ban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!