Bulvár-celeb

2021.06.06. 06:00

Vakcinafagyi készül egy magyar fagylaltozóban

Különleges fagylaltokkal állt elő az egyik budapesti fagyizó, választhatunk Pfizer és Szputnyik fagyit egy gombóc Modernával megspékelve.

Forrás: Metropol

„A fagylaltozóról nagyon sok mindent tudnék mesélni, de ami miatt most a legérdekesebb, az a pár fajta fagylaltunk, amit a különböző gyógyszergyártók koronavírus elleni vakcináiról neveztünk el” – mesélte el Barile Renato, a Mester utcai I Love Gelato tulajdonosa a Metropolnak.

„Rengetegféle fagylaltunk van, körülbelül 35-40-félét is felszolgálunk egyszerre. Próbáltunk olyan vakcinafagylaltokat kreálni, amik valami miatt jellemzőek a gyártó ország származási országára, tehát például a Sinopharm egy ázsiai ország ízeit idézi, ezért kókuszos és maracujás.

A Johnson & Johnson egy amerikai sajttortás, a Pfizer egy Kinder csokis fagyi, a Szputnyik egy alkoholos desszert, és az utolsó a Moderna, ami egy Snickers-szerű, mogyorós, karamellás fagyi”

– mesélte Renato. Szerinte talán a Moderna a legkedveltebb „vakcina” náluk, de mindegyiket szeretik a vendégek.

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!