Bulvár-celeb

2021.05.13. 11:30

Kipakolt Bochkor Gábor exe: nem értem, Várkonyi Andi hogy bírta vele ilyen sokáig!

Hónapokig jártak, de titokban tartották kapcsolatukat. Demeter Alexandrát nagyon megviselte a szakítás.

Forrás: Instagram

Bár hónapok óta azt beszélték, hogy Bochkor Gábornak van valakije, ő tagadta. A barátnője azonban pár nappal ezelőtt megtörte a csendet, kiállt a nyilvánosság elé. A hot! kiderítette, hogy miért titkolta fia­tal kedvesét a Retro Rádió műsorvezetője!

A népszerű rádiós három éve él egyedül, s bár a hot!-nak pár héttel ezelőtt adott interjújában mesélt magáról, új barátnőről egyetlen szó sem esett. A lap régóta tisztában volt azzal, hogy Gábor nem magányos, ő azonban úgy nyilatkozott, hogy nincs komoly kapcsolata. Ez persze nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy van valakije, akivel esetleg nem tervez hosszú távon. Ugyanis annyit tudhatunk a rádiósról, hogy ha szerelmes, akkor nem titkolózik, sőt olyankor kifejezetten romantikus tud lenni.

„A párkeresés nem egyszerű így ötven év felett, teljesen más a vadászterület, mint harmincévesen. Van egy gyerekem, már a negyvenes nők rezonálnak. Óvatos vagyok, hiszen engem is értek már csalódások. Boldogan vállalnék egy új kapcsolatot, ismerkedem jelenleg is, de még nem találkoztam az igazival!”

– nyilatkozta április közepén a hot!-nak.

A fiatal lány azonban, aki akkoriban Gábor barátnője volt, április végén a közösségi oldalán tette nyilvánossá, hogy véget ért a románc.

Fotó: Hot! magazin

A kapcsolatuk mindvégig a négy fal között zajlott

Az utóbbi hónapokban szinte nyílt titokká vált, hogy Gábornak egy csinos, 31 éves barna szépség a barátnője. Ám azt csak a közeli barátai tudták, hogy a Survivor műsorában megismert Demeter Alexandráról van szó.

– Két évvel ezelőtt, épp karácsonykor vált komolyabbá ez az ismeretség. Mindketten egyedül voltak, túl egy-egy szakításon – mesélte Szandra egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse.

– Elege lett a bujkálásból, Gábor idővel meg is mondta neki, hogy nem fogja bemutatni a barátainak – folytatta az ismerős. – Szandi nem érezte egészségesnek ezt az állapotot, régóta boldogtalan volt, egyre inkább érezhető volt, hogy bizonytalan lábakon áll ez a szerelem. Tény, hogy szeret sokat beszélni, de ez részben a munkájából is fakad. Gábornak szerintem egy ponton túl teherré vált.

Gyakran rászólt Szandira, megszégyenítette. Olykor még az is zavarta, amikor a vizet hangosabban itta a kelleténél. Szan­di mindig mondogatta: „Nem értem, Várkonyi Andi hogy bírta vele ilyen sokáig!”

Hogy milyen volt ez a szerelem Szandi szemszögéből és hogy Molnár Anikó mit élt át korábban Bochkor Gábor mellett, az kiderül a csütörtökön megjelenő hot!-ból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!