Bulivan

2010.03.30. 08:12

Újabb szakácskönyvet írt Bangó Margit

A tavalyi év egyik legnagyobb sikerének számító Határtalan lakoma után immár második szakácskönyvét jelenteti meg a Kossuth-díjas énekesnő, Bangó Margit. Az Ünnepi ízek című kiadvány április elsején kerül a boltokba.

Gyuricza Ferenc

Az új kötetben 38 olyan saját ételkülönlegesség és sütemény receptje található, amelyeket Bangó Margit saját családjában is az ünnepi asztalra szán. A könyv nemcsak a recepteket közli, de a finomságok elkészítéséhez apró titkokat, finom mesterfogásokat is elárul az olvasóknak.

- Hiszem, hogy az embereket mélyebben érdekli főzési és sütési tudományom - mondta Bangó Margit. - Úgy vagyok a főzéssel is, mint az énekléssel, mindig tudok újdonságokkal szolgálni, mint egy kiapadhatatlan kút. Arra törekedtem, hogy ezúttal ünnepi eledeleket kínáljak. Ezekkel az ételekkel bármilyen helyzetben bárkit fogadhatunk, kényeztethetünk. Akármelyik étel ebből a könyvből az év 365 napján bátran elkészíthető. Sok közülük kifejezetten ünnepi étel, de az ünnepi ételek jól esnek a hétköznapokban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!