Bulivan

2010.03.01. 10:46

Újabb film készül a The Doors zenekarról

Április 9-én mutatják be a legendás hírű The Doors együttesről készült When You’re Strange című filmet. A Tom DiCillo által rendezett alkotás dokumentum jelleggel mutatja be a zenekar történetét. A narrátor szerepét Johnny Depp vállalta magára.

Gyuricza Ferenc

A mintegy kilencven perces filmben számos olyan jelenetet is bemutatnak, amelyet eddig még nem láthatott a nagyközönség. A szöveges részek mellett nagyon fontos szerep jut a zenének is, a The Doors klasszikus dalai stúdió- és koncertváltozatban is felcsendülnek. A filmet több versenyen is bemutatják, így többek között szerepel a San Sebastian-ban, Deauville-ben és a Santa Barbara-ban megrendezésre kerülő fesztiválok programjában, de a berlini, valamint a Sundance filmfesztiválon is.

A film bemutatóját megelőzi egy 13 dalt tartalmazó album megjelentetése is, az azonos című kiadvány március 30-án kerül a boltokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!