Bulivan

2009.12.21. 13:39

Új albummal rukkol elő Alicia Keys

December 14-én jelent meg a 12-szeres Grammy-díjas Alicia Keys is új albuma. A The Element Of Freedom című nagylemez első kiemelet slágere a Doesn’t Mean Anything című dal, amelyet már a hazai rádiók is műsorukra tűztek.

Szalabán Attila

Alicia Keys előző, As I Am című, többszörös platina státuszt elért albuma világszerte mintegy 5 millió példányban kelt el. Az énekesnő bízik abban, hogy az új korong hasonló fogadtatásra talál, s erre minden esélye megvan, hiszen óriási az érdeklődés személye iránt. Mindez köszönhető annak, hogy tavaly év végén Jack White-tal együtt elénekelhette a legutóbbi James Bond film főcímdalát, de közreműködött Whitney Houston és Alejandro Sanz latin énekes új albumán, illetve Jay-Z legutóbbi, Empire State Of Mind című kislemezén is. Alicia új lemezén ugyancsak több világsztár működik közre, így Beyoncé, Drake, a Kerry Krucial Brothers, Jeff Bhasker, a Swizz Beatz, valamint Noah 40 Shebib is hallható a dalokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!