Bulivan

2010.03.09. 10:47

Oláh Ibolya új albuma

Hosszas hallgatás után El merem mondani címmel jelentette meg új albumát a Megasztár című televíziós tehetségkutató révén megismert Oláh Ibolya. Az énekesnő közelmúltban megjelent nagylemeze minden eddiginél személyesebb, ami többek között annak is köszönhető, hogy Oláh Ibolya a szövegírásból is kivette részét.

Gyuricza Ferenc

Az énekesnő most megjelent harmadik albumán 12 dal található. Többségük Orbán Tamás szerzeménye, de Valla Attila és Szűcs Norbert és jegyez dalokat, illetve felkerült a lemezre egy régi Szenes Iván - Gábor S. Pál nóta is Ki nem volt címmel. A borító érdekessége, hogy a lemez tartalmát jellemző lelki kitárulkozáshoz igazodva azon művészi aktfotók is szerepelnek.

- Ez a lemez áll a legközelebb a szívemhez az eddigiek közül - mondta Oláh Ibolya. - A dalok mindegyike a gondolataimat tükrözi, a szövegek megírásában én is részt vettem. Végre olyan lemezt alkothattam, ahol minden egyes szám rólam szól, olyanok ezek a dalok, mintha a saját gyerekeim lennének. Kicsit olyan érzés, mintha lemeztelenednék a világ előtt, hiszen aki meghallgatja ezeket a dalokat, az megismerheti, hogy milyen is vagyok valójában. Ezért gondoltuk úgy, hogy a legjobban egy művészi fotósorozat tudná kifejezni az album hangulatvilágát, ahol megmutatom magam a világnak - kívülről és belülről egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!