Bulivan

2014.08.27. 20:05

Jubiláló Roxiget

Idén jubilál a szigetszentmiklósi Roxiget Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny. Az eseményt szeptember 5-én és 6-án rendezik meg, amelyre ingyenes lesz a belépés.

Munkatársunktól

A Szigetszentmiklósi Városi Könyvtár és Közösségi Ház által megrendezett X. Roxiget Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny az alábbi programmal várja a közönséget a kéktói szabadidő parkban.

Szeptember 5. péntek, 17 óra: Tintás Barnes. 17.50 óra: Parafrázis. 18.40 óra: Magic Cats Rockabilly Trió. 20 óra: Ivan & the Parazol. 21.45: Intim Torna Illegál.

A fesztivál fellépője lesz a műfaj ikonja, Deák Bill Gyula is. Fotó: Lőrincz Csaba

Szeptember 6. szombat, 14 órától a tehetségkutató verseny döntője kezdődik. Résztvevők: Extensive (Budapest), Fatal Error (Budapest), KaLeF (Solymár), Marcello1s Mystical Mind (Szigetszentmiklós), Rovers (Tata), Somebody Call 911 (Százhalombatta). 17 óra: Mongooze. 17.50: Lazy Twins Cover Band. 19: Azbeszt+Bass Band. 20.15 óra: Deák Bill Blues Band. 22.10 óra: Tóth Attila (Pokolgép) és a Divina Machina tagjai.

A fesztivál ideje alatt kiegészítő élményprogramokkal is várják a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!