Bulivan

2010.01.14. 14:53

Jacko zenész- és táncostársai Magyarországon lépnek fel

A tavaly elhunyt világsztár, Michael Jackson táncosait és vokalistáit láthatja és hallhatja a közönség a Jacko - A Tribute to Michael Jackson show-n pénteken Szegeden, szombaton és vasárnap pedig a fővárosban.

nincs nev

A koncerten az énekes szinte valamennyi slágere elhangzik. A fellépésen a szupersztár eredeti társai, két háttérvokalistája, négy hangszeres zenésze és négy táncosa lesz a színpadon. Utóbbiak közül Sebastian Garcia és Chris Granitz egykor Michael Jacksonnal együtt dolgozta ki a sztár táncmozdulatait.
   
Az énekest Tej,ai Sullivan kelti életre a produkcióban. Olyan slágerek hangzanak majd el, mint a Beat It, a Billy Jean, a Thriller, a Wanna Be Starting Something, a Man In The Mirror, a She,s Out of My Live, a Bad vagy a Jam. Az estét a látvány, a pirotechnika, a hangzás, a táncosok, a jelmezek teszik teljessé.
   
A showműsor főpróbáit tavaly szeptemberben tartották Orlandóban, a Universal Stúdió falai közt, a produkció télen indult útjára. A december 24-i moszkvai világpremiert, majd egy tíznapos müncheni előadássorozatot követően a világkörüli turné harmadik állomása Magyarország.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!