Bulivan

2009.09.29. 13:58

Előszállásra jön a Tankcsapda

Előszállás - A Szigeten hatalmas bulival ünnepelte huszadik születésnapját a Tankcsapda zenekar, a banda most jubileumi, országjáró turnéra indul.

Gallai Péter

Az októberben rajtoló menet  során a dunaújvárosi és környékbeli  rajongók kétszer is találkozhatnak hazánk legnépszerűbb rock bandájával, elsőként a jövő jéten, október 9-én  pénteken. Ekkor Lukács László, Molnár  Cseresznye és Fejes Tamás az előszállási művelődési házban  lép majd fel, a   buli este hét órakor kezdődik. A Tankcsapda   a  csapat október 14-én jelenteti meg új, Minden jót című albumát  előtt a Nasmith csap a húrok közé. Belépőket elővételben az előszállási bisztróban, vagy Dunaújvárosban, a Taverna könyvesboltban (Római krt. 32.) lehet vásárolni.

 Aki netán lemarad a zúzásról, annak sem kell  keseregnie, mert a  Tankok november 13-án visszatérnek  ekkor Dunaújvárosban, a sportcsarnokban lehet villázni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!