Bulivan

2009.11.30. 16:05

Britney Spears jubilál

Zenei karrierjének tizedik évfordulóját ünnepli az idén Britney Spears. Az énekesnő ebből az alkalomból Singles Collection címmel egy válogatáslemezt jelentetett meg. A kiadvány november 23-án került a boltokba.

Gyuricza Ferenc

A lemezen Britney Spears legnagyobb slágerei mellett egy vadonatúj dal is helyet kapott, a 3 című számot Max Martin-nal közösen írta az énekesnő. A dalt a közönség már jól ismerheti, hiszen azt szeptember 29. óta világszerte játsszák a rádiók, míg a videoklipjét október 30-án mutatták be.

A The Singles Collection több változatban is boltokba kerül. A szimpla CD 18 dalt tartalmaz, de lesz egy olyan kiadvány is, amelyhez egy 16 videoklipes DVD-t is mellékelnek. Igazi meglepetést tartogat a rajongóknak az a kiadvány, amely az énekesnő eddigi összes kislemezét egybegyűjtötte, ugyanis a 29 dal mindegyike önálló CD-re került, ráadásul a dobozon belől valamennyit külön papírtokba csomagolták, így az eredeti kislemez-borítók grafikáit is megőrizték. Ezeken a lemezeken ráadásul az adott dal remix-ei is szerepelnek. A kollekció tartalmaz továbbá egy DVD lemezt is Britney Spears összes eddigi videoklipjével, időrendi sorrendben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!