Bulivan

2009.11.26. 07:16

A „szívgyilkos” H.I.M. új nagylemezzel rukkol elő

Screamworks: Love In Theory And Practice címmel február nyolcadikán jelenik meg a H.I.M. legújabb nagylemeze. Az albumon 13 dal kap helyet, helyek közül kislemezre először a Heartkiller című szerzeményt másolják ki. A dal debütálása december elejére várható.

Gyuricza Ferenc

Minderről a zenekar frontembere, Ville Valo beszélt egy angol rockzenei magazinnak. Elmondta, hogy több mint egy éves munka után végre látják már a fényt az alagút végén, vagyis valóban közeledik az új album megjelenésének ideje. Az énekes a Screamworks: Love In Theory And Practice című albumon szereplő dalokról is beszámolt. Eszerint azok a következő címeket viselik majd: In Venere Veritas, Scared To Death, Heartkiller, Dying Song, Disarm Me (With Your Loneliness), Love The Hardest Way, Katherine Wheel, In The Arms Of Rain, Ode To Solitude, Shatter Me With Hope, Acoustic Funeral (For Love In Limbo), Like St. Valentine és The Foreboding Sense Of Impending Happiness. Ville Valo azt is hozzátette, hogy a zenekar február 20-tól öt koncertet ad Ausztráliában, majd márciustól Európában koncerteznek, Ez utóbbi turnénak egyelőre a brit dátumai ismertek, március 13-án Norwich, 14-án Manchester, 16-án Newcastle, 18-án Bournemouth, 19-én Birmingham, 20-án pedig Nottingham látja vendégül a zenekart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!