Bulivan

2010.03.08. 10:56

Dobos nélkül a My Chemical Romance

Egy hónapja nincs dobosa a My Chemical Romance zenekarnak. A 30 éves Bob Bryar és a jelenleg új albumán dolgozó világhírű zenekar között már korábban megszakadt a kapcsolat, ám a hírt csak most jelentették be.

Gyuricza Ferenc

A My Chemical Romance mellett korábban technikusként dolgozó Bob Bryar 2004 nyara óta tagja a zenekarnak, Matt Pellisier-t váltotta. A mostani szakítás okairól egyelőre keveset tudni, annyi azonban bizonyos, hogy a tagcserét Frank Iero gitáros jelentette be, aki azt is tudatta a rajongókkal, hogy fájdalmas döntést kellett meghozniuk, de négy héttel ezelőtt végleges elhatározásra jutottak.

Azt, hogy a zenekar új albumát ki dobolja fel, egyelőre még nem nyilatkoztak a My Chemival Romance tagjai. A csapat utoljára 2006-ban jelentkezett nagylemezzel, a The Black Parade eddigi legsikeresebb kiadványuk volt. A zenekar karrierjét ugyanakkor egyéb akadályok is nehezítik. Gerard Way énekes torokproblémái miatt vissza kellett mondaniuk az ausztráliai Soundwave fesztiválra szóló meghívásukat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!