Bulivan

2010.02.04. 09:41

Világsztárokkal készítette el új albumát Slash

A Guns N Roses egykori gitárosa, a Velvet Revolver tagjaként is dolgozó Slash áprilisban jelenteti meg első szólóalbumát. A zenész a nevét viselő album elkészítéséhez tucatnyi világsztár segítségét vette igénybe.

MTI/AP

Slash a Guns N Roses megszűnése után is készített lemezt, ám a Slash’ Snakepit név alatt megjelent kiadványt nem tekinti szólóalbumnak. Az áprilisra várható lemezen viszont csak és kizárólag saját ötleteit valósította meg. A felvételekhez a Jane’s Addiction basszusgitárosa, Chris Chaney, valamint a Nine Inch Nails dobosa, Josh Freeze nyújtott segítséget. A 13 dalt tartalmazó albumon rajtuk kívül 14 énekes is hallható. A Ghost című nyitódalt Ian Astbury, a The Cult frontembere adja elő, de az Avenged Sevenfold énekese, M. Shadows, a legendás hírű Ozzy Osbourne, az egykori Soundgarden vezetője, Chris Cornell, a Motörhead-ből ismert Lemmy, a Wolfmother arca, Andrew Stockdale, valamint Iggy Pop és Kid Rock is szerepel. A Watch This című dalt az ex-Nirvana tag, jelenleg a Foo Fighters-ben játszó Dave Grohl, illetve Slash zenésztársa, Duff McKagan közösen adja elő. A legnagyobb meglepetést azonban a The Black Eyed Peas énekesnőjének, Fergie-nek szerepeltetése jelenti.

Címkék#slash#rock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!