Bulivan

2009.03.03. 10:36

Születésnapra sztárdj-k!

<strong>Dunaújváros</strong> - Nem akármilyen produkcióval hozakodik elő az egy éves Rhythm of the Night csapata a március 14-i bulijukra; svájci sztárvendégek mutatkoznak be.

Anda Fábián

Anthony Vega, a portugál származású dj és producer, a berni klubélet egyik meghatározó alakja. 2007 óta megfodult már  Ibizán, a Café Mambo-ban is. Együtt dolgozott Svájc két legkeresettebb house dj-ivel, Sir Colinnal és Dj Antoina-val.  Nemcsak a fővárosiak élvezhetik Anthony zeneszeretetét, ugyanis rendszeres vendége a zürich-i Fame, a lousanne-i Cult, valamint a biel-i Legend illetve Hype kluboknak. Ezenkívül fellépett már Svájc egyik legnagyobb elektronikus zenei rendezvényén, a genfi Lake Parade-n is.  Szettjében felfedezhető épp úgy a deep-house mélysége, mint a techno lüktetése. A house zene iránti tisztelete, kifinomult zenei ízlése garancia egy feledhetetlen bulinak. 

 A koszovói származású dj és producer, S. Lou ugyancsak a berni partyélet egyik kiválósága, aki barátjával a fennt említett A.Vega-val egyetemben, az egyre sikeresebb [email protected] partysorozat házigazdája. Feszes, dinamikus tech-house szettjeivel sorra döngeti a svájci klubok falait. Tehát a zenei ínyencek a Bowling centerben se számítsanak másra. Eksztázis várható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!