13°
19°
10°

Bulivan

3 hónapja
Átadták a Fonogram - Magyar Zenei Díjakat. Az év hazai felfedezettje az Ozone Mama lett, a gyermek albumok közül Halász Judité lett díjazott. Hazai elektronikus zenében Yonderbai, népi vonalon pedig a Kerekes Band tarolt. Az év hazai alternatívja a Kiscsillag lett, díjat kapott Bródy János, a külföldiek közül a Nickelback és Adele. Az év dala Vastag-testvéreké, az életműdíjat Horváth Attila szövegíró kapta.
1 éve
Solt – A tavalyi nagy sikerű koncert után idei tavaszi portyáján is útba ejti a solti Vécsey Károly Művelődési Házat a Quimby. (x)
1 éve
Dunaújváros – Az ország legvagányabb rockzenekara, a Papp Szabi vezette Supernem eddig sem arról volt híres, hogy lassan haladt volna egyik pontból a másikba, most azonban egyenesen Gyorshajtás névvel indult turnéra. (x)
2 éve
Paks - Ezen is túljutottunk, és mondhatni, a foglalkozás elérte a célját. A paksi Gastroblues Fesztivál ezúttal is sok felejthetetlen percet adott azoknak, akik az elmúlt hétvége egy részét vagy az egészet Pakson töltötték.

Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Eltűnt egy 15 éves lány Előszállásról
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Arcon ütötte és megrúgta élettársát egy buszmegállóban a dunaújvárosi férfi
Női röplabda-Eb
Játszmát nyert, de kikapott a lengyelektől a magyar válogatott
kiment a biztosíték / 24 perce
Félbeszakadt a Vasas-Haladás mérkőzés
A 22. percben Vad II. István játékvezető félbeszakította a Vasas-Haladás mérkőzést a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, tizedik fordulójában, mert meghibásodott a Szusza Ferenc Stadion világítása.
Gyász
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a Dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Fájdalommal értesítjük azokat, akik ismerték, tisztelték, szerették *CZOBOR GYÖRGY MIKLÓS* *dunaföldvári lakost,* hogy 2017. év augusztus hó 29. napján végleg eltávozott. Hamvasztás után szűk családi körben kívánjuk örök nyugalomra helyezni. A megemlékezőket 2017. október 1-jén 15-17 óra között Dunaföldváron a várban várjuk egy beszélgetésre. Emlékét őrizzük! Szerető családja
kettős állampolgár / 38 perce
Colin Firth olasz állampolgár lett
fellebbezési folyamat / 54 perce
A londoniak ragaszkodnak az Uberhez
Katalán népszavazás / 1 órája
Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett
Premier League / 1 órája
Nyert a Manchester City és a United is
Bundesliga / 2 órája
Gulácsival nyert a Leipzig, kikapott a Hertha
Janus Pannonius Nemzetközi Költészeti Nagydíj / 2 órája
Augusto de Campos 50 ezer eurót visz el Pécsről