Belföld

2010.01.26. 11:21

Zavar az OTPdirekt rendszerében

A Pénzcentrum információi szerint hétfőn délután óta hibásan működik az OTPdirekt rendszere. A legnagyobb magyar netbank várhatóan csütörtöktől lesz újra hibátlanul használható.

duol.hu

A legnagyobb magyar netbank rendszere a következő tájékoztatást adja:

"Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az OTPdirekt internetes szolgáltatás bankkártyás funkciói bizonyos esetekben nem elérhetőek. A hiba elhárítására várhatóan csütörtökön kerül sor, addig javasoljuk, hogy szükséges esetben vegye igénybe a telefonos ügyintézői szolgáltatást, amennyiben rendelkezik arra vonatkozó szerződéssel. Megértését köszönjük."

Az OTPdirekt rendszerében legutóbb tavaly november 2-án keletkezett hiba, amikor az értékpapír-rendszer átmeneti hibája miatt a nap folyamán az ügyfelek részlegesen vehették igénybe az OTP Bank ezen szolgáltatásait. Akkor a hiba abban valósult meg, hogy a felhasználók egyenlege nulla forintot mutatott, még akkor is, ha valójában volt pénz az értékpapír-számlán.


Forrás: http://www.penzcentrum.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!