Belföld

2009.09.25. 08:30

Verekedő cseh újságíró pár miatt fordult vissza egy Malév-gép

ZH - Botrányosan viselkedett egy cseh újságíró pár a Ferihegyi repülőtéren, illetve az egyik Ciprus felé induló járaton, ezért a Malév a járatairól letiltotta őket.

nincs nev

A gépnek a pár miatt kellett visszafordulni, mert azok egymást folyamatosan ütötték és szidalmazták.  Az eset még hétfőn történt, de a reptéri rendőrség csak pénteken számolt be a történtekről.

A házastársak között kialakult balhé miatt a kapitány úgy döntött, hogy mivel az veszélyezteti a repülés biztonságát, vissza kell fordulniuk. A pár férfi tagja egyébként már felszálláskor agresszívan viselkedett: belerúgott a nőbe, mire az visszaütött.

A veszekedést a repülőgépen is folytatták, s állítólag nem is vették észre, hogy felszálltak, s hogy valójában miattuk le is kellett szállni.

Ezután őket szállították le a gépről, és a reptéri rendőrök kihallgatták őket. Megbánták tettüket, az asszony pedig magára vállalta a felelősséget: elmondása szerint már előző este nekiesett a párjának, mert az későn jött haza egy cikk leadása miatt.

Azt is bevallották, hogy nagyon szeretik egymást és két gyereküket is, csupán túl sok idegeskedni valója akadt a dühös feleségnek: a gyerekek állandóan nyüzsögtek, a ciprusi csatlakozást pedig majdnem lekésték.

Mivel az incidens miatt a  Malév letiltotta őket a járatairól, így más módot kellett találniuk az utazásra, ráadásul a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság garázdaság miatt is eljárást indított ellenük.

Forrás: Hírszerző

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!