Belföld

2013.08.21. 05:17

Véget ért az ünnepi programsorozat

Több mint 25 ezren vettek részt a budapesti Dózsa György téren rendezett Ákos-koncerten, az augusztus 20-i nemzeti ünnepi programsorozat zárórendezvényén - tájékoztatta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) szerdán röviddel éjfél után az MTI-t.

MTI

A közlemény szerint országosan közel 500 rendezvényen ünnepelték államalapító Szent István ünnepét. A KIM jelezte: az operatív törzs 17 órán keresztül felügyelte a nemzeti ünnep balatoni és fővárosi eseményeit, munkájának köszönhetően a kormány megfelelő döntéseket hozott, így a nemzeti ünnepen nem történt rendkívüli esemény.

Ünnepi tűzijáték a Duna felett Budapesten 2013. augusztus 20-án.
MTI Fotó: Lakatos Péter

 

Kovács Ákos énekes-előadóművész ad ingyenes koncertet a budapesti Dózsa György téren 2013. augusztus 20-án.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt


A tájékoztatás szerint a kihelyezett balatoni operatív törzs este 6 órakor befejezte a munkáját, miután az időjárás miatt le kellett mondani a balatoni helyszínekre tervezett tűzijátékokat. A döntést megerősíti az éjfélkor kiadott időjárás-jelentés is: a Balaton-parton még mindig óránként 70 kilométer/órás széllökéseket jeleznek a meteorológusok - írta a tárca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!