Belföld

2013.11.29. 08:17

Vádemelés a darabolós gyilkossággal gyanúsított nő ellen

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség az ellen a nő ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy két éve Pestszentlőrincen megölte, majd feldarabolta élettársát.

MTI

A főügyészség az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a Fővárosi Törvényszékhez emberölés bűntette miatt nyújtottak be vádiratot. A vád szerint az 54 éves nő 2011. december 10-én szóváltás után megfojtotta ittas élettársát, majd a holttest eltüntetése érdekében konyhakéssel a férfi mind a négy végtagját levágta.

A vádlott ezután a lemetszett végtagokat műanyag zsákba tette, amelyet egy hulladékgyűjtő konténer mellett helyezett el, a testet pedig az ágyneműtartóba rejtette. 

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg ideiglenes kényszergyógykezelés alatt álló vádlottal szemben kényszergyógykezelés alkalmazását indítványozta - tették hozzá.

A rendőrség 2011. december 15-én jelentette be, hogy elfogták a pestszentlőrinci "darabolós gyilkost". Az akkor 52 éves T. Edit részletes beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!