Belföld

2009.08.05. 13:56

Terepjáró és személyautó ütközött - a vétlen kocsi egyik utasa meghalt

DH - Egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek abban a személyautóban, amely összeütközött egy terepjáróval szerdán a 4-es számú főút tuzséri szakaszán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.

duol.hu

A főúton szabályosan haladó személygépkocsinak nem adott elsőbbséget a Tuzsér településről kihajtó terepjáró, s a két jármű összeütközött - mondta Fedor Rita.
A személyautóban tartózkodók közül egy 57 éves sümegi nő a helyszínen életét vesztette, a sofőr súlyosan, egy másik utas pedig könnyebben megsérült.
A helyettes szóvivő kiemelte: a balesetet okozó terepjáró 36 éves tuzséri vezetője utasát hátrahagyva, segítségnyújtás nélkül elment a helyszínről, de később önként jelentkezett a közeli, záhonyi rendőrkapitányságon. A férfit a megyei főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya halálos baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt őrizetbe vette.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!