Belföld

2012.11.09. 14:54

Szeles, de túlnyomóan napos idő lesz a hétvégén

A szél többször megélénkülhet, megerősödhet, helyenként lehet számítani esőre, záporra, de jellemzően napos idő lesz a hétvégén.

MTI

Szombaton az éjszaka, hajnalban képződő köd feloszlása után fátyolfelhős, napos idő várható, de főként a keleti országrészben helyenként tartósan megmarad a köd. Számottevő csapadék nem várható, és időnként a Dunántúlon megerősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 2 fok körül alakul. A maximumok a napos tájakon 9-14, a ködös vidékeken 4-8 fok között alakulhatnak.

Vasárnap eleinte még fátyolfelhős, napos idő várható. Délutántól viszont nyugaton megvastagszik a felhőzet, és ott esőre, záporesőre kell számítani. Emellett a déli, délkeleti szél is megélénkülhet, helyenként megerősödhet. A hőmérséklet minimuma mínusz 1 és plusz 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és16 fok között várható - olvasható a meteorológiai szolgálat előrejelzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!