Belföld

2010.01.12. 12:01

Rendőrkézen a szilveszteri nagykanizsai késelő

Életveszélyesen sérült egy férfi, akit egy ismeretlen tettes szúrt meg december 31-én Nagykanizsán - számolt be róla január elsején a zalaihirlap.hu. A rendőrség másfél héttel az eset után elfogta a feltételezett tettest, egy 20 éves nagykanizsai férfit.

duol.hu

Az elkövetőről készült személyleírás alapján a rendőrség nyomozni kezdett, ám a nyomozás érdekeire való hivatkozással nem sok információt közöltek.

Másfél héttel a történtek után viszont sikerült kézrekeríteni a gyanúsítottat, s a történtekről is bővebb tájékoztatást adtak.

Mint  Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, a Hevesi utcában, a Bartók Béla utcai buszmegálló melletti járdán történt az eset. Egy fiatal férfi szóváltásba keveredett két másik, arra járó fiatalemberrel, a vita verekedéssé fajult, melynek során a fiatal férfi a nála lévő késsel megszúrta a másik két fiatal egyikét, akit életveszélyes állapotban kórházba szállítottak.

Részletek a zalaihirlap.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!