Belföld

2010.02.20. 10:55

Pelczné elindította a visszaszámlálást

Még 50 nap, és bekövetkezik a változás, amelyre "mindannyian várunk" - mondta Pelczné Gáll Ildikó Fidesz-alelnök szombaton a Parlament előtt, ahol jelképesen, egy "Gyurcsány-korszak 50" feliratú papírszalag felmutatásával és "az 50. nap" levágásával elindította a visszaszámlálást, a "centivágást".

nincs nev

Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Magyarországon mindenki a változást akarja, de már nem kell sokáig várni, még 50 nap, és bekövetkezik a változás, amely egy korszak végét jelenti, amely után az ország fellélegzik, és elindulhat a növekedés, a megújulás útján. (Az országgyűlési választás első fordulója 50 nap múlva, április 11-én lesz.)
Az MSZP szombati rendezvényével kapcsolatban Pelczné Gáll Ildikó tájékoztatóján azt mondta: szombaton a szocialista párt programot hirdet, ám "ez az a program, amelyre senki nem figyel, amely semmire sem jó, amely semmire nem ad választ". "Megszoktuk a programokat illetően, hogy ezek a programok - és az emberek is - jöttek és mentek" - mondta, hozzátéve, hogy szerinte a programok egy része a hazugságra épült, egy másik része soha nem valósult meg, és voltak olyanok is, amelyek bár megvalósultak, de "inkább soha ne történtek volna meg".
A Fidesz alelnöke kifejtette: a Gyurcsány-korszak szocialista kormányainak gazdaságpolitikája nemcsak veszélyes volt, hanem a csőd szélére sodorta Magyarországot. Példaként említette a reálkereset-csökkenést, a munkanélküliek számának növekedését. Ez a gazdaságpolitika nem kezeli, hanem mélyíti a válságot, ellehetetleníti a vállalkozókat, a családokat - mondta a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!