20°
21°
10°

Otthon

3 hete
Igazán csodás szoba alakítható ki egy tetőtéri lakásból. A tetőtérbe költöző gyerekek egyenesen imádják, hogy az övéké a legfelső szint és hogy nem szokványosan egyenes a plafon. Berendezni sokkal nagyobb kihívás, mint egy négyzet alakú szobát. A fiatal lányok előszeretettel teszik tele kedvenc zenekaruk posztereivel a lejtős tetőt, a fiúk pedig kedvenc sportolóikat csodálhatják ugyanitt.
3 hónapja
Ha a lakás felújítására szánjuk magunkat, a szőnyeg az utolsó eleme az otthonnak, amire hangsúlyt fektetünk. Mire befejeződik a felújítás, gyakran a rendelkezésre álló keret is megcsappan, és a megmaradt összegből gazdálkodva választunk szőnyeget, amelyet sokan az interneten keresztül szereznek be.
3 hónapja
Aki szeret alkotni és kísérletezni, biztosan kedvelni fogja azt az új technikát, amely néhány éve jelent meg a hobbiművészek palettáján. A kreatív trendekben az anyagok jellegében jelentős változás nem történt ám az anyagok felhasználhatósága új szintre emelkedett.
4 hónapja
A napi feladatok, az elvárások, a folyamatos stressz szétfeszítik kereteinket. Bár tudjuk, érezzük, hogy nem jó ez a feszes tempó mégsem tudunk lelassítani, és megélni a pillanatokat.
4 hónapja
A szénkorszak vége felé járva, megélve az elmúlt évtizedekben a Perzsa-öbölben dúló háborúkat, tökéletesen érthetővé válik az olajra használt "fekete arany" kifejezés. Azonban a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett hívei számára a fekete arany valami egészen mást is jelent: a gilisztahumuszt.

Legolvasottabb

1
Baleset történt a 6-os úton Rácalmás felé!
2
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
3
Baleset történt a Vasmű úton!
4
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
5
Verekedésbe torkollott a közlekedési konfliktus Dunaújvárosban
téli napfürdő
Ha így szoláriumozik, nem kell félnie a szarkalábaktól
Halálos áldozat / 6 perce
Késes merénylő támadt a vásárlókra egy plázában
Késsel támadt több emberre egy lengyel férfi péntek délután egy lengyelországi bevásárlóközpontban. Egy 50 éves nő belehalt sérüléseibe.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VARGA MÁRIA* *(a 2. körzet volt körzeti nővére)* 69 éves korában elhunyt. Szűk körben búcsúzunk tőle.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VIDA JÁNOSNÉ* 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. október 26-án 15 órakor lesz a katolikus templom altemplomában. A gyászoló család
MLSZ / 17 perce
Szélesi Zoltán lett a megbízott szövetségi kapitány
betörtek egy bankba / 41 perce
Vaddisznók támadtak egy pénzintézmény alkamazottaira
EU-csúcs / 47 perce
Orbán Viktor: bizonyos ügyekben aggasztó az álláspontok különbözősége Brüsszellel
Következő lépés a Mars / 1 órája
Mesterséges intelligencia minisztérium nyílt Dubajban
tudatos mimika / 1 órája
Az Ön kutyája is szokott bánatosan bámulni?
timeline / 1 órája
Nem beszélünk zöldségeket: ekkorát nő a baba