Belföld

2012.09.05. 14:51

Öngyilkosjelöltet fogtak el a terrorelhárítók

Budapest - Egy fegyverrel fenyegetőző öngyilkosjelöltet fogtak el a terrorelhárítók szerda délután Budapesten a belvárosi Váci uta egyik társasházának második emeletén; a nőt a mentők a pszichiátriára szállították - értesült az MTI a helyszínen.

MTI

Az MTI úgy tudja, az 50 év körüli nő kora délután azt mondta a szomszédjainak, hogy a nála lévő fegyverrel öngyilkos akar lenni, ezért hívták a rendőröket, majd a rendőrségi ügyelet értesítette a terrorelhárítókat.

Tafferner Éva, a Terrorelhárítási Központ szóvivője az MTI-nek megerősítette, hogy munkatársaik avatkoztak be az V. kerületben.

Az MTI helyszínen lévő munkatársának beszámolója szerint a nőt a mentősök hordágyon hozták le a második emeleti lakásból, és mentőautóval egy kórház pszichiátriájára szállítják. Az öngyilkossággal fenyegetőző nőnél az elsődleges megállapítások szerint egy Flóbert pisztoly volt.

A terrorelhárítók az akció ideje alatt teljesen lezárták a Váci utca érintett részét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!