Belföld

2010.02.06. 15:38

Mesterházy újabb videoüzenete

Budapest - Mesterházy Attila internetes mozgalmat indít, ebben azt szorgalmazza: egy közösségi portálon keresztül a felhasználók küldjék el neki, mi maradt ki Orbán Viktor pénteki országértékelő beszédéből.

MTI

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szombaton - miként a választmány utáni sajtótájékoztatóján is jelezte - saját facebookos oldalára újabb videoüzenetet töltött fel. Ebben Mesterházy Attila - ismét magyar zászló előtt állva - leszögezi: Orbán Viktor pénteki évértékelőjéből egyértelműen kiderült, hogy programja egyszerű, "ő akarja kormányozni az országot".

Szerinte teljesen felesleges volt a Fidesz-elnök korábbi felhívása, mert egyetlen egy konkrétum sem hangzott el a beszédében, ezért - jelzi - mozgalmat indít, amelyben azt kéri, küldjék el neki, mi az, ami mégis kimaradt a beszédből.

Mesterházy Attila az első, szerdai, a YouTube-ra feltöltött videoüzenetében őszinte beszédet kért Orbán Viktortól az országértékelő beszédében; és tett egy-két javaslatot is, mi ne maradjon ki belőle.

Korábban a Fidesz elnöke arra kérte saját, facebookos rajongóit, hogy tegyenek javaslatokat, mi kerüljön bele beszédébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!