Belföld

2014.12.01. 07:06

Megölte idős apját egy férfi Fábiánházán

Megölte idős édesapját, anyját és testvérét pedig megszúrta egy férfi Fábiánházán hétfőn - tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrségi honlapon.

A közlemény szerint hajnalban érkezett bejelentés a rendőrség tevékenység-irányítási központjába, hogy egy férfi a Mátészalkához közeli településen a családja életére tör.

A mátészalkai, a nagyecsedi és a csengeri rendőrőrs járőrei perceken belül a helyszínre értek, és az utcán szúrt sebbel találtak egy nőt. A sérült közölte, hogy lakásukban a bátyja őrjöng, édesanyja és édesapja benn tartózkodik.

A rendőrök megpróbáltak bemenni a házba, de a magán kívül lévő férfi kezében fejszével útjukat állta. A járőröknek sikerült kimenteni az épületből egy szintén megszúrt idős asszonyt, majd ártalmatlanították a zavart embert. Ezután a lakásban rátaláltak a 91 éves édesapára, akinek az életét a mentők nem tudták megmenteni.

A bűncselekmény gyanúsítottját, egy 61 éves férfit a pszichiátriára vitték a mentők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!