Belföld

2012.04.19. 14:24

Lőszerrel horgászott

Lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy horgász ellen a rendőrség; bár az ónodi férfi találta a lőszereket, azokat nem adta le a rendőrségen, hanem magánál tartotta - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

MTI

Dobi Tamás közlése szerint a Tiszai Vízi-rendészeti Rendőrkapitányság járőrei Sajóörös külterületén ellenőriztek három horgászt, egyikük táskájában sörétes vadászpuska lőszereket találtak. A 45 éves férfi elmondása szerint azokat korábban a Sajó partján találta, és nem gondolta, hogy ezzel bűncselekményt követ el - tette hozzá a szóvivő.

Ismertetése szerint, ha valaki lőfegyvert, gáz- és riasztófegyvert, légfegyvert, lőszert, pirotechnikai eszközt, kábítószert, pszichotrop anyagot vagy közbiztonságra veszélyes egyéb tárgyat - boxert, gázsprayt - talál, azt valamelyik rendőri szervnél le kell adnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!