Belföld

2014.02.08. 14:09

Feloldották a bombariadó miatti útzárat a Clark Ádám téren

Feloldották a bombariadó miatti hatósági zárást a budapesti Clark Ádám téren, így a 16-os, a 86-os és a 105-ös busz, valamint a 19-es és a 41-es villamos újra eredeti útvonalon közlekedik - közölte a Budapesti Közlekedési központ Facebook-oldalán szombat délután.

Lezárta a rendőrség a Lánchidat, a Clark Ádám teret és az Alagutat szombat dél körül - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

A Lánchídra nem lehetett felhajtani egyik irányból sem, de a gyalogosok közlekedhettek a hídon.

Rendőrök vizsgálnak át egy szemeteskukát a Clark Ádám téren 2014. február 8-án. Lezárta a rendőrség a Lánchidat, a Clark Ádám teret és a Váralagutat dél körül. Az MTI tudósítója úgy értesült, bombariadó van a Clark Ádám téren. A környéken két tüntetést is tartanak délután. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Teljesen lezárták a Clark Ádám teret, még gyalogosok közlekedését sem engedte a rendőrség a téren. Az Alagút is le volt zárva az autók elől, és gyalogosok is csak a pesti oldal felől haladhattak át az Alagúton.

Az MTI tudósítója úgy értesült, bombariadó volt a Clark Ádám téren.

Rendőrök zárják le a budai Váralagutat, a Lánchidat és a Clark Ádám teret 2014. február 8-án. Az MTI tudósítója úgy értesült, bombariadó van a Clark Ádám téren. A környéken két tüntetést is tartanak délután. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ugyanakkor egy molinót feszítettek ki a Sikló melletti korlátra, amelyen a "No pasaran" (nem törnek át) felirat olvasható, alatta ugyanez rovásírással. (A "No pasaran" a spanyol polgárháború híres antifasiszta jelszava.)

A környéken két tüntetést is tartanak szombat délután.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!