Belföld

2009.07.10. 10:25

Jelentős forgalomkorlátozás szombattól az M0-n

Budapest - A Nagytétényi út feletti híd javítása miatt szombattól forgalomkorlátozás lép életbe az M0 autóút 13,4 kilométerszelvényénél; a munkálatok ideje alatt sávszűkületre kell számítani - tájékoztatta az Állami Autópálya Kezelő Zrt. pénteken az MTI-t.

nincs nev

A közlemény szerint a felújítást csak három ütemben tudják elvégezni a szakemberek: az első ütem július 11. és július 22. közé esik, a második és harmadik ütemet a Forma-1 Magyar Nagydíjat követően, augusztus hónapra időzítik.
    A kivitelezés időszakában az érintett szakaszon 60 kilométer/óra lesz a megengedett maximális sebesség, és az belső sávban csak legfeljebb 2 méter széles járművekkel lehet közlekedni. A közeli csomópontokban forgalomkorlátozás nem lesz érvényben - áll a közleményben.

Az autópálya-kezelő felhívta az autósok  figyelmét arra is, hogy a két pályát elválasztó terelőfalak áthelyezéséhez rövid ideig teljes pályazárat kell elrendelni, így ebben az időszakban torlódás kialakulására kell számítani.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!