Belföld

2014.03.17. 14:22

Halálos baleset miatt lezárták az M0-s autóutat Dunaharasztinál

Kamion és személyautó ütközött össze hétfőn az M0-s autóúton Dunaharasztinál, az autó utasa meghalt, az útszakaszon teljes lezárás van érvényben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a karambol az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 24-es kilométerszelvénynél történt, egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

Összeroncsolódott személyautó műszaki mentésén dolgoznak tűzoltók az M0-s autóúton Dunaharasztinál 2014. március 17-én, amely összeütközött egy kamionnal. Az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 24-es kilométerszelvénynél történt balesetben az autó utasa meghalt, az érintett útszakaszt a helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az ütközés következtében a személyautó utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett segíteni rajta.

A helyszínelést teljes útzár mellett kezdték meg a szigetszentmiklósi autópálya-alosztály munkatársai, a főváros felől érkező autósokat az M0-s 51-es főúti csomópontjában visszafordítják - tette hozzá a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!