Belföld

2009.10.12. 09:00

Gyászos hétvége és hétfő: tizenkilencen meghaltak az utakon

Budapest - Tizenkilenc ember halt meg az utakon a hétvégétől hétfő délelőttig; a hétvégén összesen 12-en haltak meg közlekedési balesetekben, az elmúlt 12 órában pedig további nyolcan vesztették életüket.

nincs nev

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és tartsanak nagyobb követési távolságot.
   
Vasárnap este egy motoros ütközött össze kisbusszal Fejér megyében, ebben a balesetben mind a motoros, mind utasa életét vesztette - írja az fmh.hu.
   
A helyszínen meghalt annak a személyautónak a vezetője, amely egy kamionnal ütközött hétfőre virradóra a 81-es főúton, Sárkeresztes térségében (képünkön az összeroncsolódott autó). Részletek itt! 

A legsúlyosabb baleset a Pest megyei Ráckeve és Kiskunlacháza közötti úton történt, ebben a balesetben a személyautó vezetője és két utasa halt meg.
   
A helyszínen meghalt egy autóvezető nő, amikor kocsija összeütközött egy autóbusszal hétfőn Győr határában, az 1-es úton. Egy türelmetlen autós egy mellékútról kanyarodott ki a szerencsétlenül járt nő által vezetett kocsi elé. A nő ijedtében félrerántotta a kormányt, s ekkor ütközött össze a szemközti sávban közlekedő autóbusszal.
   
A rendőrség közlése szerint a hétvégén tizenketten haltak meg az utakon. Az elmúlt 12 órában - vasárnap estétől - pedig további hét ember vesztette életét közlekedési balesetben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!