Belföld

2014.12.02. 21:31

Feljelentést tett a Nébih élelmiszer-szennyezés miatt

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz (Nébih) lakossági bejelentés érkezett, amely szerint egy üzletlánc budapesti üzleteiben kapható sajátmárkás palackozott víz- és élelmiszer-termékeinél szándékos szennyezés történhetett - tájékoztatott a hivatal kedden.

A közlemény szerint a Nébih értesítette a bejelentésben megnevezett áruházláncot, valamint rendőrségi feljelentést tett.

Az élelmiszerlánc-biztonsági hivatal felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy az előre csomagolt áruknál fokozottan figyeljenek a csomagolás sértetlenségére, csak ennek ellenőrzése után vásárolják meg, illetve fogyasszák el az élelmiszereket.

Az MTI megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata arról tájékoztatott, hogy az ügyben a Nébih kedden bejelentést tett a rendőrségen, ennek kapcsán a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!