Belföld

2010.09.15. 08:59

Előadás közben elhunyt egy fiatal színész

Szeged - Előadás közben elhunyt a debreceni Csokonai Színház fiatal színésze, Nagy László Zsolt egy szegedi vendégszereplésen lett rosszul - tudatta színháza.

MTI

Balogh József, a MASZK Egyesület vezetője az MTI-nek szerdán elmondta: a Régi Zsinagógában az egyesület 19 éve működteti befogadó színházi programja keretén belül bemutató helyét. A 30 éves debreceni művész hétfő este az Unokák Színháza alternatív csoport F.A.L. című produkciója közben lett rosszul, s a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét veszítette.
    
Nagy László Zsolt 1980-ban született Püspökladányban. 2006-tól 2008-ig a Csokonai Színház stúdiósa volt, 2009-től pedig a társulat tagja. Az elmúlt évadban láthatta őt a közönség A zöld kígyó és a Szép Liliom, a Kőrózsa betonszív című előadásokban. Korábban többek között a Ribillió Rómában, A macskák szerdája, az Úri muri, a Szegény Dzsoni és Árnika, A talizmán, Csattanuga Csucsu, az Oblom-off, a Krisztus oratórium, az Egy szerelem három éjszakája és a West Side Story előadásokban nyújtott prózai és táncos alakításai révén szeretette meg őt a közönség és a társulat. A debreceni Unokák Színháza és a KonzervArtaudrium Színházi Műhely társulatának is tagja volt – írja a Csokonai Színház honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!