Belföld

2014.12.03. 18:01

Beszakadt az útpálya az M1-esen Győrszentivánnál

Beszakadt az M1-es autópálya burkolata a leállósávban szerda kora este Győrszentiván térségében, a Budapest felé vezető oldalon, háromkilométeres torlódás alakult ki - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint a leállósáv burkolata eddig tisztázatlan okok miatt szakadt be, a helyreállítási munkák elvégzéséhez a külső sáv lezárása is szükséges, emiatt már háromkilométeres torlódás alakult ki.

Szakemberek dolgoznak az M1-es autópálya leálló sávjában, Győrszentiván közelében, a Budapest felé vezető oldalon 2014. december 3-án, ahol beszakadt az autópálya burkolata. A helyreállítási munka miatt a külső sávot lezárták, háromkilométeres torlódás alakult ki az érintett autópálya-szakaszon. MTI Fotó

A végleges javítási és aszfaltozási munkákat várhatóan csütörtökön tudják befejezni a szakemberek. Az autósok Győrön keresztül az 1-es főúton tudnak kerülni, majd az M19-es autóúton térhetnek vissza az M1-es autópályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!