Belföld

2014.01.24. 18:43

Baranyában egyre nehezebb közlekedni

Baranyában egyre nehezebb közlekedni a havazás miatt. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság péntek este azt közölte, hogy számos jármű akadt már el az utak mentén, egyes helyi és távolsági buszjáratok pedig nem a teljes vonalon járnak.

Kasza Anett baranyai katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: elzárt település nincs a megyében, a hólánc használatát sem rendelték még el, de továbbra sem lehet közlekedni a 6607-es úton Somogyapáti után, Somogy megye irányába, valamint Lad és Patosfa között.

Lezárták a kozármislenyi körfogalomtól az M60-as autópálya felé vezető utat, valamint az Abaliget és Husztót közötti utat kamionok elakadása miatt. Elakadt buszok mentésére Kaposvárról két honvédségi teherautó érkezett Baranyába. 

Nem mennek be a távolsági buszok a Pécshez közeli Kővágótöttösre, de a közlekedés Kővágószőlős, Cserkút, és Bakonya térségében is nehéz - közölte a Pannon Volán Zrt.

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatása szerint Pécsen folyamatos a helyi járatú autóbusz-közlekedés, a járművek bizonyos szakaszokon ugyanakkor korlátozottan közlekednek. A 22-es vonalon Istenkútig járnak a buszok, a 4Y-os járat a Palahegyi útig, a 36-os és 37-es busz az Angster József utcai megállóig közlekedik, a 35-ös jelzésű busz csak a Dömörkapuig szállítja az utasokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!