Belföld

2015.12.06. 11:26

Baleset a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Baleset történt vasárnap délelőtt a Ferihegyi repülőtérre vezető út XVIII. kerületi szakaszán, az utat teljes szélességében lezárták - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta, több személygépkocsi ütközött, a balesetben három ember súlyosan megsérült. Két sérültet tűzoltók szabadítanak ki a roncsból.

Balesetben összetört autók Budapesten, a Ferihegyi repülőtérre vezető út XVIII. kerületi szakaszán 2015. december 6-án. A balesetben négy személygépkocsi ütközött, három ember súlyosan megsérült. Két sérültet tűzoltók szabadítanak ki a roncsból. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

12:20 - frissítés:

Újraindult a forgalom a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Egy sávon megindult a forgalom a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, amelyet korábban baleset miatt lezártak - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t vasárnap.

Kisdi Máté korábban elmondta: délelőtt négy autó ütközött a Ferihegyi repülőtérre vezető út XVIII. kerületi szakaszán, a balesetben hárman sérültek meg, két embert a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül.

Címkék#Ferihegy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!