Belföld

2012.04.24. 12:49

Az ügyészséghez fordul a Jobbik

Az ügyészséghez fordul a Jobbik Magyarországért Mozgalom Zalaegerszegi Szervezete a zalai megyeszékhely melletti Gébárti-tónál megépített kemping és a fejlesztést végző üzleti partnerrel való kapcsolatot ügyében - közölte a szervezet kedden.

zaol.hu

A Jobbik azután fordult az ügyészséghez, miután - mint közleményükben írják - a városvezetés elvetette a csak ezzel a kérdéssel foglalkozó közgyűlés lehetőségét. A szervezet közérdekű bejelentést tett, mely szerint nem az eredeti közgyűlési határozat szellemében valósult meg a szóban forgó beruházás, s kérik a felelősök megnevezését, valamint hogy az ügyészség, tegye vizsgálat tárgyává, hogy a kivitelezés során, miként került az önkormányzat egyre hátrányosabb pozícióba.

Gyutai Csaba, a város polgármestere a Zalai Hírlapnak úgy reagált, hogy véleménye szerint nincs hátrányos pozícióban az önkormányzat, ám elismerte: „Kétségtelen, hogy a város és a beruházó is elkövetett kisebb-nagyobb hibákat, ugyanakkor emlékeztetnék rá, hogy ezek a szerződések nem most köttettek. Mi éppen arra törekszünk, hogy betartassuk a vállalásokat, rendezzük a vitás ügyeket, illetve leegyszerűsítsük azt a szerződéses környezetet, amelyet megörököltünk.

További részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!