Belföld

2013.03.09. 14:01

Az MSZP szerint az Orbán-kormány nem vezeti, hanem félrevezeti Magyarországot

Az MSZP szerint az Orbán-kormány nem vezeti, hanem félrevezeti Magyarországot, és ezzel ma már minden józanul gondolkodó állampolgár tisztában van.

MTI

Az ellenzéki párt szombati közleménye szerint Rogán Antalnak nincs erkölcsi alapja bírálni a szocialista pártot, mert ami rossz történik ma Magyarországon, az mind a kétharmados felhatalmazással kormányzó Fidesz politikájának következménye, hiába próbálják elfedni ezeket a súlyos következményeket és hibákat.

 

Fotó: Nagy Norbert

 

Az MSZP mindezzel a Fidesz frakcióvezetőjének szombati sajtótájékoztatójára reagált, amelyet Rogán Antal annak kapcsán tartott, hogy az MSZP szombati évértékelő nagygyűlésén részt vesz Victor Ponta román miniszterelnök. Rogán Antal szerint ez azt jelenti, hogy a szocialisták egyetértenek a román miniszterelnök politikájával, azaz vissza akarnak térni a Gyurcsány-politikához, amely egyszer már megbukott Magyarországon.

 

Az MSZP közleménye szerint a Fidesz nem tartotta be a szavát, sőt Orbán Viktor épp az ellenkezőjét teszi annak, amit ellenzékben ígért. A közleményben arra hívják fel a figyelmet, hogy "a Fidesz erőszakolta ki azt a népszavazást, amelyben Orbán Viktor és pártja ingyenes felsőoktatást követelt", ma pedig "nemhogy ingyenes felsőoktatás nincs, de egyre több diák van, akinek a korábbinál jóval magasabb tandíjat kell fizetnie".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!