Belföld

2017.02.22. 13:51

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett - fotókkal, videóval

A szegedi rendőrök őrizetbe vettek egy helybéli férfit, aki három személynek értékesített új pszichoaktív anyagnak minősülő szert a városban.

A megalapozott gyanú szerint a 26 éves férfi 2017. február 17-én két személynek, az azt megelőző három hónapban több alkalommal egy fiatalkorúnak értékesített drogot Szegeden. A feltételezett elkövetőt az adásvételt követően a rendőrök elfogták. Nála a kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

A gyanúsítottnál tartott házkutatás során a nyomozók több tégely fehér port foglaltak le. Ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének, valamint kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség emellett az ügyben egy 36 éves szegedi nőt új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének, további öt személyt kábítószer birtoklása vétségének elkövetésével gyanúsít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!