Belföld

2015.07.17. 19:45

Félreértette a kormány az internetadót, csak egy kis pénzt akartak

Sajnos csak nyolcan figyeltek oda egy kis pavilon alatt, de Deutsch Tamás nagyon megmagyarázta az EFOTT-on, hogy az internetadót bizonyos körök az "üzleti szférából" javasolták, de ezt sajnos félreértették a kormánytisztviselők.

És utána meg senki nem értette a kormányban, hogy mit hőzöngenek az emberek, amikor nyilvánvalóan csak vállalatok pénzét szerették volna elvenni.

A keménymagból valaki felháborodott, hogy miért nem magyarázták el elég jól az embereknek, hogy az internetadó értük van, nem ellenük, és úgyis csak a külföldieket húzták volna le.

Deutsch szerint "nincs olyan, hogy kommunikációs hiba", hanem helyette "csak politikai hiba van". Ugyanakkor az ilyen hibákért nem kell kerékbe törni, felnégyelni a kormány tisztviselőit, mert akkor könnyen lehet, hogy három havonta az egész kormányt le kéne váltani.

Ilyeneket meg lehet tudni itt. Reméljük legközelebb az üzleti körök és a kormány emberei is jobban idafigyelnek majd, hogy csak olyan vállalatokat próbáljanak lehúzni, akiknek a tevékenységét kevesen értik.

Index/Szalai Bálint

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!