Belföld

2013.08.14. 09:58

Autósüldözés után fogtak el egy garázdát Budapesten

Budapest - Autósüldözés után fogott el a rendőrség szerda hajnalban egy férfit, aki előzőleg egy ásónyéllel megrongálta haragosa autóját, miközben a sértett a járműben ült - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-t.

MTI

Dudás-Kanyog Andrea közölte, a garázda a XVIII. kerületből a XX. kerületig menekült az őt üldöző rendőrök elől, csak azt követően állt meg, hogy autójával egy vízelvezető árokba hajtott.

Elmondta: a férfi még nem sokkal éjfél előtt esett neki haragosa autójának. Kettejük között már korábban is voltak viták.

Miután megrongálta a járművet, elmenekült a helyszínről, ám a sértett utána hajtott és útközben értesítette a rendőrséget is.

A 33 éves férfit végül elfogták és előállították a XVIII. kerületi rendőrkapitányságra. Ellene garázdaság meglapozott gyanúja miatt indult eljárás - mondta az ügyeletes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!