Belföld

2012.07.05. 06:53

Kisebb baleset a Déliben, késések Fehérvár és Pusztaszabolcs felé a vasúton

Kisebb baleset történt a Déli pályaudvaron, két mozdony súrolta egymást, emiatt több vágányt lezártak; a Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon késésekre lehet számítani - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

MTI

Peiper Károly elmondta: annyi történt, hogy a váltóknál összeért két mozdony, de csak súrolták egymást. Az egyik szerelvényen néhány utas volt, de ők is csak kisebb rántást érezhettek, senki sem sérült meg. A másik mozdony tartalékmozdony volt.
A baleset miatt öt vágányt lezártak, de miután a MÁV biztonsági szakemberei végeztek a helyszíneléssel, nyolc óra tájban megnyitották mindegyiket.
A Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon 10-15 perces késésekre kell számítani, egy-két vonatnál 20-30 perces késések is előfordulhatnak. A Mávinform sajtóügyeletese szerint várhatóan a délelőtti órákban helyreáll a menetrend szerinti közlekedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!