Belföld

2009.10.06. 13:05

Drogos osztrákok törtek be egy szentgotthárdi tetkószalonba

Szentgotthárd - A Stájerországból átruccant osztrákok betörni jöttek, de a rendőrségre kerültek, mert éber helybeli meghallotta, amikor éjjel szétverték a tetoválószalon riasztóját.

nincs nev

Különös csörömpölésre ébredt egy szentgotthárdi  lakos  hétfőre virradóra. Amikor kinézett az ablakán, megpillantotta, hogy  a közeli tetoválószalon  környékén két alak lézeng. Az éber lakos nem volt rest, tárcsázta a  rendőrséget, a helyi őrs ügyeletese pedig nyomban riasztotta a járőröket. Akik idejében érkeztek: ugyan a tettesek menekülni próbáltak, ám rendőrök ügyesebbek voltak, és a szalon közelében elfogták a betöréshez készülődő párost.

Szendrődi Barnabástól, Körmend  rendőrkapitányától megtudtuk, hogy ezúttal két, Stájerországból érkező osztrák férfi került rendőrkézre. Egyikük 16 éves, társa idősebb: 21 éves.

A kapitány elmondta, nem először  követnek el bűncselekményt osztrákok a határ menti városban. A mostani eset érdekessége, hogy a fiatal betörőjelölt kábítószer hatása alatt ruccant át, őt édesanyja jelenlétében hallgatták ki a rendőrök.

Az idősebb osztráknál pedig 13 gramm marihuánát  találtak, karján pedig tűszúrás nyomait fedezték fel.


Forrás és további információk: Vas Népe online

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!