Belföld

2009.09.21. 11:56

Felszámoltak egy bordélyt Furkópusztán - a vendégeket a prostituáltakkal együtt állították elő

Szekszárd - Szervezett prostitúciót számolt fel a Tolna megyei rendőrség a Bátaszékhez közeli Furkópusztán, egy éjszakai bárban; négy embert előzetes letartóztatásba helyeztek - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) bűnügyi osztályvezetője.

nincs nev

A TMRFK augusztusban indított nyomozást üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanújával ismeretlen tettes ellen - közölte Máté Dezső alezredes.

Az akkori információk szerint a Red Roses nevű bárban változó létszámban 9-12, táncosnőként alkalmazott nő végzett szervezetten prostitúciót. 

Szeptember 7-én éjszaka állítottak elő prostituáltakat és vendégeket a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Máté Dezső elmondta: a jelenlegi ismeretek szerint a bárban csak a helyet biztosították a prostitúcióhoz. Az ügy több gyanúsítottja szabadlábon védekezhet. A bíróság három, Tolna és Bács-Kiskun megyei férfi és egy ukrán állampolgárságú nő előzetes letartóztatását rendelte el.

A szórakozóhelyet egy mözsi bt. bérelte egy paksi kereskedelmi kft.-től. A vizsgálat kiterjed a két gazdasági társaság szerepére is - mondta az alezredes.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!