Belföld

2009.01.02. 06:54

Sólyom László nem hagyományos újévi köszöntője

<b>Budapest</b> - A köztársasági elnök elmondta nem hagyományos újévi köszöntőjében, hogy válságos év előtt áll az ország. Figyelmeztetett arra, hogy ne hagyják magukat kihasználni az emberek.

nincs nev

A köztársasági elnök emlékeztetett arra, hogy  mi ítéljük meg a politikusok tevékenységét minden választáskor. Figyelmeztetett, hogy a választások között is van lehetőségünk a politikai befolyásra és nyomásgyakorlásra és hogy ne engedjük magunkat kihasználni. 

Az MDF bízik Sólyom László újévi köszöntőjének nagy hatásában. Herényi Károly frakcióvezető szerint az államfő a két nagy pártra gondolt, amikor azt mondta, hogy az emberek utasítsák vissza, ha politikailag vagy gazdaságilag ki akarják őket használni. Véleménye szerint konzervatív fordulatra van szükség.

 A Fidesz nem kívánt reagálni a köztársasági elnök beszédére, az MSZP és az SZDSZ vezetőit pedig nem érte el az MR1-Kossuth Rádió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!